News

San Miguel Fresca

San Miguel Fresca har en økning på 40 % hittil i år. Et forfriskende og lettdrikkelig øl - perfekt når det nå nærmer seg vår og sommer.

Borg Brugghús

Borg Brugghús er et nyskapende mikrobryggeri grunnlagt i 2010 på Island. Bryggeriet har som hovedmål å innlemme islandske kulturtrekk og lokale råvarer til sitt store utvalg av øl og sette dette sammen med mat. Borg Brugghús har allerede mottatt en rekke priser på noen av verdens mest kjente og innflytelsesrike konkurranser.

San Miguel på tank – en stor suksess!

På de siste to ukene har Brewery International signert seks nye tankølkontrakter og økningen på tank og fat er formidabel!

Brewery International lanserer Stone Brewing Co. i Norge!

Til alle som har lurt på hvem som skal lansere Stone Brewing sine øl i Norge, så kan vi nå informere dere om at Brewery International har inngått en avtale med Stone Brewing Co. fra San Diego i USA om salg og markedsføring av deres øl i Norge fra juni i år.

Karma Cola, Gingerella og Lemony er her!

Karma’s originaloppskrift er laget av ekte colanøtter som er dyrket av Mende- og Temne-stammene i Boma i Sierra Leone. En del av inntektene av salget går til dyrkernes familier til å bygge opp deres liv etter år med borgerkrig og ebola.

Alle produktene er økologisk og fairtradesertifisert.

Crabbies Raspberry kommer!

Brewery International testlanserer Crabbies Scottish Raspberry. For bestilling ta kontakt med din selger, eller send bestillingen til ordre@brewery.no.

Strongbow Cider 4,5 %

Strongbow Cider er lansert i 33cl i smakene Golden Apple, Red Berries og Elderflower.

Finest Call

Finest Call - gode drinker på 1-2-3!

Disse drinkmiksene gir deg et perfekt resultat hver gang. Finest Call er laget av frukt av høy kvalitet og gjør det enkelt å lage gode drinker.

Ta en titt på vårt produktutvalg fra Spania!

Sommeren nærmer seg med stormskritt. Se vår nyeste katalog (PDF) med forfriskende tørsteslukkere fra Spania.

No Image Available

Old Peculier

old-peculiar-the-legend1.jpgtheakston_old peculier1.jpg“A truly unique world famous beer, rich, dark and smooth– tasting, in a class of its own.”