News

Lager 63 - Nå tilgjengelig på 50 cl. boks!

NYHET: Kona Island Colada Cream Ale

NYHET: Crabbies Rhubarb er her!

Z Cider er tilbake!

NYHET: Vi lanserer Tsingtao 0.0

Gunna Craft Soft Drinks

Nyhet! Gunna Craft Soft Drinks kommer nå i tre varianter; Lemonade & Mint, Raspberry Lemonade og Ginger Lemonade! Disse lemonadene har mye smak, mindre sukker og ingen kunstige farger eller smaker.

Paulaner med nytt design!

De velkjente Paulaner-flaskene kommer nå med nytt design.

Brewery Invitational 2020

Lørdag 20. juni var det igjen klart for vår årlige golfturnering på Onsøy golfklubb. Deltakerne koste seg med god mat og drikke og godt selskap på golfbanen. Vi gratulerer Terje Bøckmann og Jonas Bøckmann med seieren!

SMAK 2020

3. - 6. mars ble SMAK 2020 arrangert på Varemessen i Lillestrøm. Det var en vellykket messe med mange besøkende. Takk til alle som kom innom og slo av en prat med oss!

Calypso med ny flaskestørrelse!

De velkjente Calypso lemonadene vil nå komme i flasker på 47,3 cl. Dette er friske lemonader med naturlige ingredienser i fresht og kult design!

Solan De Cabras

Solan De Cabras har nå kommet i sparkling 75 cl. glassflaske. Vi har også 50 cl. PET-flasker i vårt sortiment. Dette er et eksklusivt vann fra Spania i unike blå flasker.

NYHET: Red Horse Beer

Franklin & Sons Tonic and Mixers

NYHET: Cava Pere Ventura Tresor Rosé

Cava Chic Barcelona Brut

Miller Genuine Draft

BEST I TEST!

Nyheter fra VK!

Den populære VK-serien kommer nå med fire nye smaker! Flaskene har et kult og innbydende design og finnes nå i hele 6 varianter. Frisk smak av Tropiske Frukter, Jordbær & Lime, Appelsin & Pasjonsfrukt og Eple & Mango.

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.

Brewery International lanserer Stone Brewing Co. i Norge!

Til alle som har lurt på hvem som skal lansere Stone Brewing sine øl i Norge, så kan vi nå informere dere om at Brewery International har inngått en avtale med Stone Brewing Co. fra San Diego i USA om salg og markedsføring av deres øl i Norge fra juni i år.