Brewery International Best Beer for the Best Moments

Ølguide

Du kan høyne deres bar/restaurants status ved enkle grep gjennom blant annet å servere ølet på en profesjonell og delikat måte.

De fleste er opptatt av å servere sine gjester den beste mat, som også visuelt ser bra ut, samt er nøye med at man har et vinutvalg som passer til menyen. Det dessverre mange har glemt, er hvordan man serverer sine gjester den perfekte øl samt viser sine gjester, gjennom menyen, hvilke ølsorter som er mulig å velge mellom. Husk at ulike ølsorter passer perfekt til mange ulike matretter, og det er mange som vil foretrekke en øl om utvalget presenteres for gjesten.

Om mulig, benytt korrekt ølglass til ulikt øl. Vi tilbyr glass til nesten alle våre ølsorter, slik at ølet kan presenteres på en korrekt måte. Husk å aldri benytte ølglasset til annen drikke enn øl, og sørg for at oppvaskmaskinen kun benyttes til glass, og at innstilling og dosering av vaske- og skyllemiddel er riktig utført.

Hell ølet med glasset på skrått for så mot slutten å rette det opp slik at man danner en perfekt skumtopp på 1,5 til 2 cm. Dette er også med på å bevare ølets aroma i glasset. Server så glasset med logoen mot gjesten. Vi anbefaler en serveringstemperatur på mellom 3 og 6 grader.

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

    • BMP Group

    Norge

    • Christiania Bryggeri AS
    • Mission Wine & Spirit AS

    Sverige

    • Brewery International Sweden AB
    • Mission Wine & Spirit AB
    • Ghost Brewery

    Danmark

    • Premium Beer Import ApS