Nyheter

Sommerens drikker

Sjekk ut vår nyeste katalog med oversikt over sommerens forfriskende drikker!

Sommerens drikker 2017 (PDF)

 

Nytt øl fra Christiania Bryggeri

Christiania Bryggeri startet sin virksomhet i Maridalsveien 1 i 1855, og ble verdenskjente for sitt prisbelønte øl. I 1918 ble Christiania Bryggeri kjøpt opp, og deretter lagt ned. Det er først i året 2010 at Christiania Bryggeri etableres på nytt og historien fortsetter.

SMAK 2017

7.-10. februar ble SMAK17 arrangert på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi var til stede med et solid utvalg av våre drikkevarer, og flere nye kundeavtaler ble signert. Takk for en vellykket messe og til alle dere som besøkte vår stand!

Vecturamesser vinter 2017

I januar og februar vil vi være tilstede på alle Vectura sine messer rundt omkring i landet. Besøk oss på vår stand og se vårt store utvalg av drikkevarer. Trykk HER for å se datoer for de ulike byene.

Finest Call Real er her!

Craft Beers hos Brewery International

Ta en titt på vår nyeste katalog med vårt store utvalg av craft beer!

Craft beer brosjyre (PDF)

Borg Brugghús vinner av Bryggeribråk 2016!

Vi kan herved annonsere at islandske Borg Brugghús gikk av med seieren i finalen i årets Bryggeribråk på Håndverkerstuene. Vi gratulerer med seieren og er stolte av å representere anerkjente Borg Brugghús i Norge!

Oktoberfest på Chateau Neuf!

Oktoberfesten på Chateau Neuf er over for denne gang. Det har vært to vellykkede helger med mye folk, god stemning og tysk ompa-musikk.

Founders spesialøl!

Vi har fått inn flere spennende og unike øl fra Founders. Dette utvalget er svært begrenset, så her er det førstemann til mølla! Trykk HER for å se nyhetene.

Calypso lemonader er her!

Vi har lansert fire forfriskende lemonader fra Calypso. Produsenten har høy fokus på gode råvarer, og drikkene inneholder naturlig aroma, fersk juice, ekte sukker og ekte fruktbiter.

ABM Cocktail Pro app tilgjengelig til Apple og Android!

Aldri før har det vært så enkelt å mikse egne drinker av høy kvalitet! American Beverage Marketers har utviklet en app med produktinformasjon om de ulike Finest Call-produktene og hvordan disse kan brukes i forskjellige cocktails. Last ned appen gratis og få oppskriftene direkte på din mobil!

San Miguel Glutenfri er nå på lager!

Paulaner - Best i test!

Paulaner Oktoberfestøl og Paulaner Dunkel stakk av med seieren når Espen Smith testet oktoberfestøl for bladet ProBeer.

San Miguel på Delicatessen!

Nå kan du nyte en iskald San Miguel på Delicatessens tapasrestauranter. Delicatessen er anerkjent for sin utsøkte tapas og kan nå også tilby San Miguel tankøl.

Kona på fat!

Endelig har Kona Longboard og Big Wave kommet på fat! Perfekt å servere på varme sommerdager.

Ta en titt på vårt produktutvalg fra Spania!

Sommeren nærmer seg med stormskritt med forfriskende tørsteslukkere fra Spania . Se vår nyeste katalog (PDF)

San Miguel Fresca

San Miguel Fresca har en økning på 40 % hittil i år. Et forfriskende og lettdrikkelig øl - perfekt når det nå nærmer seg vår og sommer.

Borg Brugghús

Borg Brugghús er et nyskapende mikrobryggeri grunnlagt i 2010 på Island. Bryggeriet har som hovedmål å innlemme islandske kulturtrekk og lokale råvarer til sitt store utvalg av øl og sette dette sammen med mat. Borg Brugghús har allerede mottatt en rekke priser på noen av verdens mest kjente og innflytelsesrike konkurranser.

San Miguel på tank – en stor suksess!

På de siste to ukene har Brewery International signert seks nye tankølkontrakter og økningen på tank og fat er formidabel!

Crabbies Raspberry kommer!

Brewery International testlanserer Crabbies Scottish Raspberry. For bestilling ta kontakt med din selger, eller send bestillingen til ordre@brewery.no.

Finest Call

Finest Call - gode drinker på 1-2-3!

Disse drinkmiksene gir deg et perfekt resultat hver gang. Finest Call er laget av frukt av høy kvalitet og gjør det enkelt å lage gode drinker.