Nyheter

Årets juleøl har ankommet!

Her er vårt juleølutvalg for julen 2021. Vi har et bredt utvalg juleøl fra ulike land med blant annet surøl, IPA, Christmas ales og porter.

Østlandske Storhusholdning 2021

6. og 7. oktober finner du oss på stand nr. 71 i Vikingskipet på Hamar. Håper vi sees!

Vecturamesser 2021

Kom og besøk oss på vår stand på høstens Vecturamesser!
13. september: Trondheim
22. september: Stavanger
27. september: Oslo

Lager 63 - Nå tilgjengelig på 50 cl. boks!

Sommerens Drikker

Katalogen med sommerens drikker er ute! Les den HER.

NYHET: Crabbies Rhubarb er her!

Crabbies Ginger Beer er en salgssuksess og kommer nå med en helt ny smak. Rabarbra og ingefær er en perfekt kombinasjon. Den søte rabarbraen gir en god balanse til den spicy ingefæren.

Z Cider er tilbake!

Vi kan med glede medele at Z Cider endelig er tilbake med nytt design!

NYHET: Vi lanserer Tsingtao 0.0

Gunna Craft Soft Drinks

Nyhet! Gunna Craft Soft Drinks kommer nå i tre varianter; Lemonade & Mint, Raspberry Lemonade og Ginger Lemonade! Disse lemonadene har mye smak, mindre sukker og ingen kunstige farger eller smaker.

Paulaner med nytt design!

De velkjente Paulaner-flaskene kommer nå med nytt design.

Brewery Invitational 2020

Lørdag 20. juni var det igjen klart for vår årlige golfturnering på Onsøy golfklubb. Deltakerne koste seg med god mat og drikke og godt selskap på golfbanen. Vi gratulerer Terje Bøckmann og Jonas Bøckmann med seieren!

SMAK 2020

3. - 6. mars ble SMAK 2020 arrangert på Varemessen i Lillestrøm. Det var en vellykket messe med mange besøkende. Takk til alle som kom innom og slo av en prat med oss!

Calypso med ny flaskestørrelse!

De velkjente Calypso lemonadene vil nå komme i flasker på 47,3 cl. Dette er friske lemonader med naturlige ingredienser i fresht og kult design!

Solan De Cabras

Solan De Cabras har nå kommet i sparkling 75 cl. glassflaske. Vi har også 50 cl. PET-flasker i vårt sortiment. Dette er et eksklusivt vann fra Spania i unike blå flasker.

NYHET: Red Horse Beer

En sterkøl med 8,0 % alkohol. Dette er en dypt sammensveiset pils med en særegen, søtlig smak og en balansert, jevn bitterhet.

Franklin & Sons Tonic and Mixers

Det beste tonicvannet for dine drinker! Se vårt brede utvalg HER.

NYHET: Cava Pere Ventura Tresor Rosé

BEST I TEST!

I Matkontollen på TV2 torsdag 1. februar ble Hoopers Ginger Brew og Crabbies Ginger Beer kåret som nr. 1 og nr. 2 innefor katekorien ingefærøl. Vi er stolte av å kunne tilby begge produkter i vårt sortiment!

Nyheter fra VK!

Den populære VK-serien kommer nå med fire nye smaker! Flaskene har et kult og innbydende design og finnes nå i hele 6 varianter. Frisk smak av Tropiske Frukter, Jordbær & Lime, Appelsin & Pasjonsfrukt og Eple & Mango.

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.