Nyheter

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.

Elgen Bar har nå San Miguel på tank!

Vi gratulerer Elgen Bar på Skogstad Hotell i Hemsedal med San Miguel på tank! Ta turen innom for en iskald San Miguel og et stort utvalg av våre spennende øl på flaske!

Vecturamesser vinter/vår 2018

I januar, februar, mars og april vil vi være tilstede på alle Vectura sine messer rundt omkring i landet. Besøk oss på vår stand og se vårt store utvalg av drikkevarer. Trykk HER for å se datoer for de ulike byene.

LAGER 63 - nå på tank!

Den 8. november ble vår spesialkonstruerte container med 12000 liter tankøl til LAGER 63 levert fra produsenten. Vi har nå tilrettelagt for større volum av det norske ølet LAGER 63, og vi ser en økt etterspørsel etter vårt nye øl.

Nyhet fra Kona Brewing!

Våre bestselgere fra Kona har fått et nytt familiemedlem! Hanalei Island IPA er en tropisk golden IPA med smak av pasjonsfrukt, appelsin og guava. En forfriskende og fruktig IPA produsert til ære for den frodige Hawaii-øya Kauai.

Hanalei er tilsatt Hawaii's populære og klassiske POG juice, som er en blanding av pasjonsfrukt, appelsin og guava. Dette gjør denne IPA’en unik i smak. Passer perfekt inn i rekken av Konas suverene produktutvalg.

Passer godt til sjømat, taco, pasta og pizza!

Du Monde Blanc - nå på flaske!

Vår smaksfulle hveteøl, Du Monde Blanc, kommer nå endelig på flaske. Du Monde Blanc er brygget på hvete og bygg, krydret med pomerans og koriander. Oppskriften har røtter tilbake til tidlig middelalder, da nyskapende munker brygget det første hveteølet. I dag holdes tradisjonen i hevd og Du Monde Blanc likeså.

Independence Day!

Torsdag 22. juni var vi med og feiret Independence Day ved den amerikanske ambassadørens residens. Vi serverte amerikansk øl fra Kona, Founders og Stone til øltørste gjester.

Right To Play Invitational

Tirsdag 13. juni ble Right To Play Invitational arrangert i regi av C.I.A Event på Miklagard golfklubb. Tilstede var 144 spillere, 108 bedriftsledere og 36 kjente personligheter.

Brewery International er en av støttespillerne til dette arrangementet, og avtalepartner med CIA Event, og var selvfølgelig tilstede med forfriskende drikkevarer på stand sammen med Big Horn.

Nytt øl fra Christiania Bryggeri

Christiania Bryggeri startet sin virksomhet i Maridalsveien 1 i 1855, og ble verdenskjente for sitt prisbelønte øl. I 1918 ble Christiania Bryggeri kjøpt opp, og deretter lagt ned. Det er først i året 2010 at Christiania Bryggeri etableres på nytt og historien fortsetter.

Calypso lemonader er her!

Vi har lansert fire forfriskende lemonader fra Calypso. Produsenten har høy fokus på gode råvarer, og drikkene inneholder naturlig aroma, fersk juice, ekte sukker og ekte fruktbiter.

SMAK 2017

7.-10. februar ble SMAK17 arrangert på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi var til stede med et solid utvalg av våre drikkevarer, og flere nye kundeavtaler ble signert. Takk for en vellykket messe og til alle dere som besøkte vår stand!

Finest Call Real er her!

Borg Brugghús vinner av Bryggeribråk 2016!

Vi kan herved annonsere at islandske Borg Brugghús gikk av med seieren i finalen i årets Bryggeribråk på Håndverkerstuene. Vi gratulerer med seieren og er stolte av å representere anerkjente Borg Brugghús i Norge!

Oktoberfest på Chateau Neuf!

Oktoberfesten på Chateau Neuf er over for denne gang. Det har vært to vellykkede helger med mye folk, god stemning og tysk ompa-musikk.

Founders spesialøl!

Vi har fått inn flere spennende og unike øl fra Founders. Dette utvalget er svært begrenset, så her er det førstemann til mølla! Trykk HER for å se nyhetene.

ABM Cocktail Pro app tilgjengelig til Apple og Android!

Aldri før har det vært så enkelt å mikse egne drinker av høy kvalitet! American Beverage Marketers har utviklet en app med produktinformasjon om de ulike Finest Call-produktene og hvordan disse kan brukes i forskjellige cocktails. Last ned appen gratis og få oppskriftene direkte på din mobil!

San Miguel Glutenfri er nå på lager!

Paulaner - Best i test!

Paulaner Oktoberfestøl og Paulaner Dunkel stakk av med seieren når Espen Smith testet oktoberfestøl for bladet ProBeer.

Kona på fat!

Endelig har Kona Longboard og Big Wave kommet på fat! Perfekt å servere på varme sommerdager.

Ta en titt på vårt produktutvalg fra Spania!

Sommeren nærmer seg med stormskritt med forfriskende tørsteslukkere fra Spania . Se vår nyeste katalog (PDF)

San Miguel Fresca

San Miguel Fresca har en økning på 40 % hittil i år. Et forfriskende og lettdrikkelig øl - perfekt når det nå nærmer seg vår og sommer.

Borg Brugghús

Borg Brugghús er et nyskapende mikrobryggeri grunnlagt i 2010 på Island. Bryggeriet har som hovedmål å innlemme islandske kulturtrekk og lokale råvarer til sitt store utvalg av øl og sette dette sammen med mat. Borg Brugghús har allerede mottatt en rekke priser på noen av verdens mest kjente og innflytelsesrike konkurranser.