Nyheter

Blue Moon - Shine Brighter!

En av høstens smakfulle nyheter! En hveteøl brygget med appelsinskall og med smak av koriander. Tilgjengelig på flaske og fat!

Nyhet! Staropramen på flaske og fat

Velkjente Staropramen er en av høstens nyheter hos Brewery International. Vi kan tilby dette fantastiske ølet på glassflaske, fat og i en alkoholfri variant.

Coors Light - The world's most refreshing beer!

Temamesser i regi av Vectura

Kom og møt oss på Vecturas temamesser på Sør- og Østlandet. Vårens tema er "lyst og lett", og vi stiller med et bredt utvalg øl og cider fra vår produktportefølje. Trykk HER for å se messesteder og tider.

BEST I TEST!

I Matkontollen på TV2 torsdag 1. februar ble Hoopers Ginger Brew og Crabbies Ginger Beer kåret som nr. 1 og nr. 2 innefor katekorien ingefærøl. Vi er stolte av å kunne tilby begge produkter i vårt sortiment!

Nyheter fra VK!

Den populære VK-serien kommer nå med fire nye smaker! Flaskene har et kult og innbydende design og finnes nå i hele 6 varianter. Frisk smak av Tropiske Frukter, Jordbær & Lime, Appelsin & Pasjonsfrukt og Eple & Mango.

Amigos er her!

Amigos er en gyllen lettdrikkelig øl med et hint av tequila og sydamerikansk lime. Inspirert av Mexicos livlige energi og lidenskap!

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.

Elgen Bar har nå San Miguel på tank!

Vi gratulerer Elgen Bar på Skogstad Hotell i Hemsedal med San Miguel på tank! Ta turen innom for en iskald San Miguel og et stort utvalg av våre spennende øl på flaske!

Vecturamesser vinter/vår 2018

I januar, februar, mars og april vil vi være tilstede på alle Vectura sine messer rundt omkring i landet. Besøk oss på vår stand og se vårt store utvalg av drikkevarer. Trykk HER for å se datoer for de ulike byene.

LAGER 63 - nå på tank!

Den 8. november ble vår spesialkonstruerte container med 12000 liter tankøl til LAGER 63 levert fra produsenten. Vi har nå tilrettelagt for større volum av det norske ølet LAGER 63, og vi ser en økt etterspørsel etter vårt nye øl.

Nyhet fra Kona Brewing!

Våre bestselgere fra Kona har fått et nytt familiemedlem! Hanalei Island IPA er en tropisk golden IPA med smak av pasjonsfrukt, appelsin og guava. En forfriskende og fruktig IPA produsert til ære for den frodige Hawaii-øya Kauai.

Hanalei er tilsatt Hawaii's populære og klassiske POG juice, som er en blanding av pasjonsfrukt, appelsin og guava. Dette gjør denne IPA’en unik i smak. Passer perfekt inn i rekken av Konas suverene produktutvalg.

Passer godt til sjømat, taco, pasta og pizza!

Du Monde Blanc - nå på flaske!

Vår smaksfulle hveteøl, Du Monde Blanc, kommer nå endelig på flaske. Du Monde Blanc er brygget på hvete og bygg, krydret med pomerans og koriander. Oppskriften har røtter tilbake til tidlig middelalder, da nyskapende munker brygget det første hveteølet. I dag holdes tradisjonen i hevd og Du Monde Blanc likeså.

Independence Day!

Torsdag 22. juni var vi med og feiret Independence Day ved den amerikanske ambassadørens residens. Vi serverte amerikansk øl fra Kona, Founders og Stone til øltørste gjester.

Right To Play Invitational

Tirsdag 13. juni ble Right To Play Invitational arrangert i regi av C.I.A Event på Miklagard golfklubb. Tilstede var 144 spillere, 108 bedriftsledere og 36 kjente personligheter.

Brewery International er en av støttespillerne til dette arrangementet, og avtalepartner med CIA Event, og var selvfølgelig tilstede med forfriskende drikkevarer på stand sammen med Big Horn.

Nytt øl fra Christiania Bryggeri

Christiania Bryggeri startet sin virksomhet i Maridalsveien 1 i 1855, og ble verdenskjente for sitt prisbelønte øl. I 1918 ble Christiania Bryggeri kjøpt opp, og deretter lagt ned. Det er først i året 2010 at Christiania Bryggeri etableres på nytt og historien fortsetter.

Calypso lemonader er her!

Vi har lansert fire forfriskende lemonader fra Calypso. Produsenten har høy fokus på gode råvarer, og drikkene inneholder naturlig aroma, fersk juice, ekte sukker og ekte fruktbiter.

SMAK 2017

7.-10. februar ble SMAK17 arrangert på Norges Varemesse i Lillestrøm. Vi var til stede med et solid utvalg av våre drikkevarer, og flere nye kundeavtaler ble signert. Takk for en vellykket messe og til alle dere som besøkte vår stand!

Finest Call Real er her!

Borg Brugghús vinner av Bryggeribråk 2016!

Vi kan herved annonsere at islandske Borg Brugghús gikk av med seieren i finalen i årets Bryggeribråk på Håndverkerstuene. Vi gratulerer med seieren og er stolte av å representere anerkjente Borg Brugghús i Norge!

Oktoberfest på Chateau Neuf!

Oktoberfesten på Chateau Neuf er over for denne gang. Det har vært to vellykkede helger med mye folk, god stemning og tysk ompa-musikk.