Nyheter

Brewery Invitational 2022

Lørdag den 11. juni er det igjen tid for Brewery Invitational Golfturnering på Onsøy Golfbane.  Søknadsfrist 15. mai 2022!

Klikk på bilde for invitasjon og påmeldingsskjema 🙂

NYHET: Crabbie's Alcohol Free Ginger Beer

Crabbies har blitt en favoritt hos mange og nå kommer den også i en alkoholfri variant. Samme gode og krydrede smaken som Crabbies med alkohol. Tilgjengelig på Meny og Spar fra februar!

NYHET: Bira91 - Craft beer fra India

Bira91 er i dag et av de raskest voksende ølmerkene i verden og kommer til Norge i tre varianter; Blonde Summer Lager, Indian Pale Ale og White.

NYHET: Chang Classic Beer

En lettdrikkelig klassiker fra Thailand! En lys øl med innslag av urter, hint av eple og en fin humleavslutning. Passer godt til asiatisk og krydret mat.

Lager 63 - Nå tilgjengelig på 50 cl. boks!

NYHET: Crabbies Rhubarb er her!

Crabbies Ginger Beer er en salgssuksess og kommer nå med en helt ny smak. Rabarbra og ingefær er en perfekt kombinasjon. Den søte rabarbraen gir en god balanse til den spicy ingefæren.

Z Cider er tilbake!

Vi kan med glede medele at Z Cider endelig er tilbake med nytt design!

NYHET: Vi lanserer Tsingtao 0.0

Gunna Craft Soft Drinks

Nyhet! Gunna Craft Soft Drinks kommer nå i tre varianter; Lemonade & Mint, Raspberry Lemonade og Ginger Lemonade! Disse lemonadene har mye smak, mindre sukker og ingen kunstige farger eller smaker.

Paulaner med nytt design!

De velkjente Paulaner-flaskene kommer nå med nytt design.

Calypso med ny flaskestørrelse!

De velkjente Calypso lemonadene vil nå komme i flasker på 47,3 cl. Dette er friske lemonader med naturlige ingredienser i fresht og kult design!

Solan De Cabras

Solan De Cabras har nå kommet i sparkling 75 cl. glassflaske. Vi har også 50 cl. PET-flasker i vårt sortiment. Dette er et eksklusivt vann fra Spania i unike blå flasker.

NYHET: Red Horse Beer

En sterkøl med 8,0 % alkohol. Dette er en dypt sammensveiset pils med en særegen, søtlig smak og en balansert, jevn bitterhet.

Franklin & Sons Tonic and Mixers

Det beste tonicvannet for dine drinker! Se vårt brede utvalg HER.

NYHET: Cava Pere Ventura Tresor Rosé

BEST I TEST!

I Matkontollen på TV2 torsdag 1. februar ble Hoopers Ginger Brew og Crabbies Ginger Beer kåret som nr. 1 og nr. 2 innefor katekorien ingefærøl. Vi er stolte av å kunne tilby begge produkter i vårt sortiment!

Nyheter fra VK!

Den populære VK-serien kommer nå med fire nye smaker! Flaskene har et kult og innbydende design og finnes nå i hele 6 varianter. Frisk smak av Tropiske Frukter, Jordbær & Lime, Appelsin & Pasjonsfrukt og Eple & Mango.

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.