Nyheter

SMAK 2020

Brewery International deltar på SMAK 2020 3. - 6. mars på Norges Varemesse i Lillestrøm. Kom innom stand E02-32 for å se nærmere på vårt fantastiske produktutvalg! Les mer om messen HER

Spitfire og Bishops Finger

Vi har nå gleden av å tilby Spitfire Amber Ale på fat og flaske og Bishops Finger på flaske.

Miller Genuine Draft

Den velkjente og forfriskende Miller Genuine Draft får du nå hos Brewery International.

Vårens Vectura-messer

Kom innom vår stand og smak deg gjennom sommerens produkter!
Oslo: mandag 4. mars, Gamle Museet Selskapslokaler
Stavanger: onsdag 13. mars, Thon Hotel Maritim

 

Captain Kombucha

Superdrikken kombucha er i vinden og har vært populær i USA i flere år. Trenddrikken har nå kommet til Norge, og vi kan tilby fem spennede smaker fra velkjente Captain Kombucha. Kombucha er full av gode bakterier som er bra for tarmen din.

Blue Moon - Shine Brighter!

En av høstens smakfulle nyheter! En hveteøl brygget med appelsinskall og med smak av koriander. Tilgjengelig på flaske og fat!

Nyhet! Staropramen på flaske og fat

Velkjente Staropramen er en av høstens nyheter hos Brewery International. Vi kan tilby dette fantastiske ølet på glassflaske, fat og i en alkoholfri variant.

Coors Light - The world's most refreshing beer!

BEST I TEST!

I Matkontollen på TV2 torsdag 1. februar ble Hoopers Ginger Brew og Crabbies Ginger Beer kåret som nr. 1 og nr. 2 innefor katekorien ingefærøl. Vi er stolte av å kunne tilby begge produkter i vårt sortiment!

Nyheter fra VK!

Den populære VK-serien kommer nå med fire nye smaker! Flaskene har et kult og innbydende design og finnes nå i hele 6 varianter. Frisk smak av Tropiske Frukter, Jordbær & Lime, Appelsin & Pasjonsfrukt og Eple & Mango.

Tsingtao hos Brewery International!

Tsingtao ble etablert i 1903 og er i dag det mest solgte ølet i Kina og 6. mest solgte i verden. Tsingtao er med dette det mest kjente ølet fra Asia og eksporteres til de fleste land i Europa, USA og Latin Amerika.

Nyhet fra Kona Brewing!

Våre bestselgere fra Kona har fått et nytt familiemedlem! Hanalei Island IPA er en tropisk golden IPA med smak av pasjonsfrukt, appelsin og guava. En forfriskende og fruktig IPA produsert til ære for den frodige Hawaii-øya Kauai.

Hanalei er tilsatt Hawaii's populære og klassiske POG juice, som er en blanding av pasjonsfrukt, appelsin og guava. Dette gjør denne IPA’en unik i smak. Passer perfekt inn i rekken av Konas suverene produktutvalg.

Passer godt til sjømat, taco, pasta og pizza!

Vårt utvalg av Calypso

Vi har lansert fire forfriskende lemonader fra Calypso. Produsenten har høy fokus på gode råvarer, og drikkene inneholder naturlig aroma, fersk juice, ekte sukker og ekte frukt.