Ølguide

Du kan høyne deres bar/restaurants status ved enkle grep gjennom blant annet å servere ølet på en profesjonell og delikat måte.

De fleste er opptatt av å servere sine gjester den beste mat, som også visuelt ser bra ut, samt er nøye med at man har et vinutvalg som passer til menyen. Det dessverre mange har glemt, er hvordan man serverer sine gjester den perfekte øl samt viser sine gjester, gjennom menyen, hvilke ølsorter som er mulig å velge mellom. Husk at ulike ølsorter passer perfekt til mange ulike matretter, og det er mange som vil foretrekke en øl om utvalget presenteres for gjesten.

Om mulig, benytt korrekt ølglass for den ulike øl. Vi tilbyr derfor glass for nær sagt alle våre ølsorter, slik at ølet kan presenteres på en korrekt møte. Husk og aldri benytt ølglasset til annen drikk enn øl, og sørg for at oppvaskmaskinen kun benyttes til glass og at innstilling og dosering av vaske- og skyllemiddel er riktig utført.

Hell ølet med glasset på skrått for så mot slutten å rette det opp slik at man danner en perfekt skumtopp på 1,5 til 2 cm. Dette er også med på å bevare ølets aroma i glasset. Server så glasset med logoen mot gjesten. Vi anbefaler en serverings temperatur på mellom 3 og 6 grader

Nyhetsbrev

Ønsker du vårt nyhetsbrev? Meld deg på her.

  • BMP Group

Norge

  • Mission Wine & Spirit AS

Sverige

  • Brewery International Sweden AB
  • Mission Wine & Spirit AB
  • Ghost Brewery

Danmark

  • Premium Beer Import ApS

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) til å forbedre brukeropplevelsen å samle inn anonyme besøksstatistikk. Ved å bruke vår nettside, samtykker du til bruk av informasjonskapsler. Jeg aksepterer